Nieuwe salon producten

Hoe gebruik ik het wimperserum?

Eenmaal per dag, liefst s' avonds, het wimperserum voorzichtig met gesloten ogen aan de haarwortel van de bovenste wimper aanbrengen met het borsteltje, zoals een eyeliner. De hoeveelheid die aan het borsteltje zit is voldoende voor beide ogen. Je hoeft enkel de bovenwimpers te behandelen, want het serum komt automatisch bij het sluiten van de ogen ook op de onderwimpers terecht. Overtollig serum op het kwastje aan de rand van het flesje afvegen. Gebruik Aphro Celina Eyelash alleen op de droge huid en niet voor of na het zonnebaden. Als het serum in de ogen komt, verwijder dit dan meteen dit met lauwwarm water. Wacht na het aanbrengen totdat het serum volledig ingetrokken is en de huid weer droog is. De eerste resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken. Wanneer je de gewenste wimperlengte hebt bereikt, het serum 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden.

Zitten er hormonen in Aphro Celina?

Nee, hormonen zijn in de EU niet toegestaan in cosmetische producten. Aphro Celina voldoet aan alle in Europa geldende eisen.

Is Aphro Celina een geregistreerd cosmetisch product?

Aphro Celina is een Duits kwaliteitsprodukt en voldoet aan alle strenge Europese kwaliteitsnormen voor cosmetica. De werkzame stof van Aphro Celina Eyelash vindt zijn oorsprong in de Oogheelkunde. De cosmetische werking van de werkzame stof Isopropyl Cloprostenate werd per toeval ontdekt en is vervolgens speciaal voor dat doel verder ontwikkeld.